Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768866

Amistoso 730768866 Información oficial sobre el partido 730768866 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Taz Monsters Alineación oficial del equipo 'Taz Monsters' en el partido 0 - 3 Clube Atlético Padaria do Povo Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Padaria do Povo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taz Monsters Alineación oficial del equipo 'Taz Monsters' en el partido 0 - 2 Clube Atlético Padaria do Povo Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Padaria do Povo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taz Monsters

Clube Atlético Padaria do Povo

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Elazar Luchoro de Atlético va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Raúl Linares sempre és una garantia. Al minut 26, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mihajlo Međedović marcar el 0 - 2 per al Atlético.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Passaven 37 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ignacio Rico Reyes va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos Pemartín va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Àlvar Balot rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Elazar Luchoro al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vasil Balinov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mihajlo Međedović va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 73 per Ignacio Rico Reyes va anar a parar a la creueta.