Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768795

Amistoso 730768795 Información oficial sobre el partido 730768795 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido 7 - 1 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido 7 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
Tiene un resultado normal 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmorejo Returns

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Mario Nuño de Salmorejo, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Salmorejo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ali Farrokhi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Mikhail Adamenko va incrementar l'avantatge de Salmorejo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Salmorejo va aconseguir el 4 - 1 quan Mikhail Adamenko va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Salmorejo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Wesley Callens va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Salmorejo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iosif Schortsianitis des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Salmorejo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iosif Schortsianitis va poder fer el 7 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Salmorejo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mario Nuño ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mikhail Adamenko, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Toga United

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): United van mostrar una bona compenetració quan al minut 47 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Loïs Funalleras va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): United van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Loïs Funalleras no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): United va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 66 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bodomar Plücker de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.