Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768135

Amistoso 730768135 Información oficial sobre el partido 730768135 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido 2 - 1 Atlético Drakulya Alineación oficial del equipo 'Atlético Drakulya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido 1 - 3 Atlético Drakulya Alineación oficial del equipo 'Atlético Drakulya' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SawTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): SawTeam va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Jesús Peña va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SawTeam pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heinrich Yurtsever va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Miguel Cantó va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pedro Ignacio Burgo. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Peña va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Antòni Ventoldrà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Bernat Teixidor va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antòni Ventoldrà.

Atlético Drakulya

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Atlético seguien lluitant fins al final. Al minut 87, fruit d'aquests esforços, Domingo Redondo va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Ricardo Pont Huerta, al minut 24 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlético va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pedro Ignacio Burgo no va poder controlar.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Abel Nervo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Neketi Iragarai ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Abel Nervo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Montagut de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.