Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768027

Amistoso (Int., RC) 730768027 Información oficial sobre el partido 730768027 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

bables fc Alineación oficial del equipo 'bables fc' en el partido 4 - 1 Scheppienator Alineación oficial del equipo 'Scheppienator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bables fc Alineación oficial del equipo 'bables fc' en el partido 3 - 1 Scheppienator Alineación oficial del equipo 'Scheppienator' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bables fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Manuel Rubio Torrecilla va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de bables i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bables va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Rubio Torrecilla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Anselmo Melonar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de bables a 4 - 1. David Somalo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): El bables va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pablo Somalo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Rubio Torrecilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): bables va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pablo Somalo en un 1 contra 1 amb el porter Dré Dramaix, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Magno Clemente Covelas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Dré Dramaix va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Manuel Rubio Torrecilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Magno Clemente Covelas de bables va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rogério Gonçalves de bables amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Scheppienator

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Scheppienator sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Cisse Demol va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Scheppienator va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Gus Graff va quedar-se sol davant el porter Stanley de Hundt, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Jean-Baptiste De Doncker quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Gus Graff al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anas Stampers de Scheppienator es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Vime de Scheppienator va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.