Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730767957

Amistoso (Int., RC) 730767957 Información oficial sobre el partido 730767957 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 1 - 4 Wedding Wanderers Alineación oficial del equipo 'Wedding Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 2 - 0 Wedding Wanderers Alineación oficial del equipo 'Wedding Wanderers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trufis

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Joaquín Gracia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Trufis, Manuel Núñez Alvar, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Wedding Wanderers

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Lance Ryan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 84, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicola Bulgarelli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Matthias Ferus de Wanderers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Wanderers va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nicola Bulgarelli aconseguint el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Wanderers van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Damiano Mandelli no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Wanderers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Damiano Mandelli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sezen Hazan de Wanderers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.