Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730766455

Amistoso (Int., RC) 730766455 Información oficial sobre el partido 730766455 en Hattrick

27.03.2024 17:25:00

Garuda Purmerend Alineación oficial del equipo 'Garuda Purmerend' en el partido 2 - 1 Mossens FC Alineación oficial del equipo 'Mossens FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Garuda Purmerend Alineación oficial del equipo 'Garuda Purmerend' en el partido 3 - 1 Mossens FC Alineación oficial del equipo 'Mossens FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garuda Purmerend

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rizky Paku Alam, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Garuda's i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Tommy Rachmad el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Johar Wirentangun va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Varley Ernst es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Johar Wirentangun per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hans-Peter Ingelbeck va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Nuron Rojas de Garuda's va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Baginda Warsidi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Mossens FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Tor Fagerlius va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 79 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Mossens va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Eddy Bernhardsson no va poder controlar.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Aníbal da Silva la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Mossens havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.