Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730765563

Amistoso (Int.) 730765563 Información oficial sobre el partido 730765563 en Hattrick

27.03.2024 10:45:00

Swiss Rheindorf Altach Alineación oficial del equipo 'Swiss Rheindorf Altach' en el partido 2 - 3 RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Swiss Rheindorf Altach Alineación oficial del equipo 'Swiss Rheindorf Altach' en el partido 1 - 6 RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Swiss Rheindorf Altach

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Rheindorf va reduir el marcador al minut 60 a 1 - 2 quan 苏 (Su) 迪智 (Dizhi) va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Després de 61 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Rheindorf, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Julio Portillo de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Julio Portillo va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Mats Baden de Rheindorf va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wisis Streller! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noah Conino de Rheindorf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RCD Español Glattal

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Steven Howard va posar els visitants Español per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Steven Howard va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nolasco Erbiti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Arístides Santanach, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Español va quedar sense poder incrementar el seu marcador.