Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730765554

Amistoso 730765554 Información oficial sobre el partido 730765554 en Hattrick

27.03.2024 15:05:00

Fc troll's Alineación oficial del equipo 'Fc troll's' en el partido 0 - 2 Ratatouilletaioli Alineación oficial del equipo 'Ratatouilletaioli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc troll's Alineación oficial del equipo 'Fc troll's' en el partido 0 - 3 Ratatouilletaioli Alineación oficial del equipo 'Ratatouilletaioli' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc troll's

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Joël Jan de trolls va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joann Réveillère de trolls es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ratatouilletaioli

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Matty Smallman quedar desmarcat i marcar per a Ratatouilletaioli al minut 54. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Dániel Zlovszki va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 2 per a Ratatouilletaioli.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Guerric Burnet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vladko Velikov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ratatouilletaioli va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guerric Burnet va desviar el xut final de Florian Wojcieski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Martien Rombouts va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guerric Burnet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 69 en Matty Smallman ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Martien Rombouts el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladko Velikov de Ratatouilletaioli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jerry Koob.