Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730765439

Amistoso (Int., RC) 730765439 Información oficial sobre el partido 730765439 en Hattrick

27.03.2024 10:50:00

AC Rossoburgo Alineación oficial del equipo 'AC Rossoburgo' en el partido 2 - 3 FK Tuva Alineación oficial del equipo 'FK Tuva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Rossoburgo Alineación oficial del equipo 'AC Rossoburgo' en el partido 2 - 0 FK Tuva Alineación oficial del equipo 'FK Tuva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Rossoburgo

Goles Goles

  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 els aficionats van embogir quan en Halil Donat va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rossoburgo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Sebas Urbanus del Rossoburgo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Halil Donat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rossoburgo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebas Urbanus de Rossoburgo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Edgar Picun de Rossoburgo anava molt fort i col·locat però Simeon Mouratos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rossoburgo Sebas Urbanus va intentar enganyar Simeon Mouratos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Gérémy Vachet de Rossoburgo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Edmond Lombart de Rossoburgo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marvin Schnelli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.

FK Tuva

Goles Goles

  • 142 Minuto 107 (Gol de contra por la izquierda): En Ilgonis Šnē va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jānis Tumuška va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alexey Doroshenkov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Agent Ballinger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tuva Alexey Doroshenkov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Agent Ballinger. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Mārtiņš Šterns-Stirpe anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Tuva.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juris Zuters va xutar fora per a Tuva, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tuva, Andris Bambals, col·locà la pilota just a les mans d'en Agent Ballinger. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Tuva Ismails Grīvītis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Agent Ballinger es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.