Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730765334

Amistoso (RC) 730765334 Información oficial sobre el partido 730765334 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Real Zaragoza SAD Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza SAD' en el partido 0 - 2 F.C Erreala 86 Alineación oficial del equipo 'F.C Erreala 86' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Zaragoza SAD Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza SAD' en el partido 1 - 1 F.C Erreala 86 Alineación oficial del equipo 'F.C Erreala 86' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zaragoza SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Arizmendi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Camilo Cervantes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Zaragoza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 凌 (Ling) 聪志 (Congzhi) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Escardo.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Zaragoza va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Abdelmalik Hammad va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Zaragoza va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Manuel Escardo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Arizmendi de Zaragoza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Comas de Zaragoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tomás Comas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

F.C Erreala 86

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Erreala va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 41. Raúl Alberto Gil Camuñas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iraitz Irumberri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Alberto Gil Camuñas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Erreala va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manolo Eguióiz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Kurt Peter Versen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Uixera va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Kurt Peter Versen de Erreala va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adulfo Irumberri de Erreala es va guanyar la targeta groga merescudament.