Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730765026

Amistoso (Int., RC) 730765026 Información oficial sobre el partido 730765026 en Hattrick

27.03.2024 07:50:00

Viking Rovers Alineación oficial del equipo 'Viking Rovers' en el partido 1 - 3 Viking Invaders Alineación oficial del equipo 'Viking Invaders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Viking Rovers Alineación oficial del equipo 'Viking Rovers' en el partido 0 - 6 Viking Invaders Alineación oficial del equipo 'Viking Invaders' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viking Rovers

Goles Goles

  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Viking va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jonas Tranander rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 張 (Zhang) 文祥 (Wenxiang) es va comportar com un juvenil al minut 52 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Viking Invaders

Goles Goles

  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 65 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en 呂 (Lu) 秉民 (Bingmin).
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Viking. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 龐 (Pang) 少聰 (Shaocong) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Invaders es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 73.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): 張 (Zhang) 宏峰 (Hongfeng) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 3 per a Invaders.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Tobias Vind, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 張 (Zhang) 宏峰 (Hongfeng) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Invaders va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan 呂 (Lu) 秉民 (Bingmin) va quedar-se sol davant el porter Tobias Vind, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en 葉 (Ye) 文聲 (Wensheng) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.