Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730764737

Amistoso 730764737 Información oficial sobre el partido 730764737 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido 7 - 1 El Pibe de Santaballa Alineación oficial del equipo 'El Pibe de Santaballa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido 7 - 1 El Pibe de Santaballa Alineación oficial del equipo 'El Pibe de Santaballa' en el partido
Tiene un resultado normal 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granatensis U.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Jorge 'Shooterking' Ros va donar a Granatensis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Granatensis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dimas Casla des de dins de l'àrea.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jorge 'Shooterking' Ros va acabar en una passada genial cap al jugador de Granatensis Pere Navarro Rubio, que va marcar el 3 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Granatensis va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Enrique Romay va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Jorge 'Shooterking' Ros va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jerónimo Escajadillo es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Manuel Darnius va augmentar l'avantatge de Granatensis a 7 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Navarro Rubio.

El Pibe de Santaballa

Goles Goles

  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Santaballa volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 60 van aconseguir marcar quan en Eric Herms va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Valenciaga de Santaballa es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.