Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730764573

Amistoso (Int.) 730764573 Información oficial sobre el partido 730764573 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 0 - 8 H-Town City Alineación oficial del equipo 'H-Town City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 0 - 5 H-Town City Alineación oficial del equipo 'H-Town City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares_Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aitor Aunes Melchor va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rafael Leiva va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Corretja de L Dptvo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aitor Aunes Melchor.

H-Town City

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de H-Town Colin Thomas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Raphael Mondl va augmentar l'avantatge de H-Town a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Passaven 36 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Prodan Gruev va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, H-Town va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Colin Thomas.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Colin Thomas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Colin Thomas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Colin Thomas va augmentar l'avantatge de H-Town a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hans-Alois Pieselotten, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ivar Solem després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ivan Lakev va poder desviar-lo a córner.