Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730764517

Amistoso (Int., RC) 730764517 Información oficial sobre el partido 730764517 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

che amunt Alineación oficial del equipo 'che amunt' en el partido 5 - 0 DOXA DRAMAS Alineación oficial del equipo 'DOXA DRAMAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
che amunt Alineación oficial del equipo 'che amunt' en el partido 2 - 0 DOXA DRAMAS Alineación oficial del equipo 'DOXA DRAMAS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

che amunt

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 en Georg Lütgen va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Serafí Fitó podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Serafí Fitó, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a che amunt.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): El gol de falta de Thomas Pohle sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 20 i ampliar l'avantatge de che amunt a 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): che amunt va augmentar la diferència quan Thomas Pohle no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de che amunt van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Thomas Pohle augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafik Amor. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Georg Lütgen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nakos Kourmouzis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lier Erriondo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

DOXA DRAMAS

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): STAR4U van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Kimonas Christofilopoulos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): STAR4U van sortir al contraatac al minut 58, però Kimonas Christofilopoulos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip STAR4U Efthimis Ertsos quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yiorgis Chalvatzis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.