Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730764514

Amistoso (Int., RC) 730764514 Información oficial sobre el partido 730764514 en Hattrick

26.03.2024 19:25:00

FC Dragon Holíč Alineación oficial del equipo 'FC Dragon Holíč' en el partido 2 - 3 In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Dragon Holíč Alineación oficial del equipo 'FC Dragon Holíč' en el partido 1 - 1 In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dragon Holíč

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gyula Szalamin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 38.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Dragon va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Miloš Glajsa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gyula Szalamin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Július Jankula quasi marca en una jugada assajada de córner que Svätopluk Zeleník havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Miroslav Vyňuchal quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miloš Glajsa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragon van sortir al contraatac al minut 90, però Miloš Glajsa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

In.civiles

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 11 minuts, el tirador de faltes del In.civiles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Campomanes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el In.civiles va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jaime Betoret, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Sergio Angeli que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): In.civiles van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Ricardo Campra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Francisco Vega Olmos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. In.civiles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.