Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730763569

Amistoso (Int., RC) 730763569 Información oficial sobre el partido 730763569 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido 1 - 2 MAGIC DRAGON Alineación oficial del equipo 'MAGIC DRAGON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido 0 - 1 MAGIC DRAGON Alineación oficial del equipo 'MAGIC DRAGON' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Barza Glaze

Goles Goles

  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Barza va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Lilian Collet, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible 崔 (Cui) 添强 (Tianqiang) va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al 34, 崔 (Cui) 添强 (Tianqiang) hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hameed Al-Wesabi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan Richárd Edvy des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gaspar Lopes Batista va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barza va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Love Mathiasson, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Antonio Betancur de Barza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MAGIC DRAGON

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ahmed Saree que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a DRAGON.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DRAGON. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ian Schreier xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Saulo Medellín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Badr Al-Absi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lorenzo Farrés va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Lorenzo Farrés, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DRAGON va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Esam Al-Zendani va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Esam Al-Zendani quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andrei Dobre, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saulo Medellín de DRAGON la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.