Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730761990

Amistoso (Int.) 730761990 Información oficial sobre el partido 730761990 en Hattrick

26.03.2024 21:15:00

HustenRokets Alineación oficial del equipo 'HustenRokets' en el partido 2 - 3 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HustenRokets Alineación oficial del equipo 'HustenRokets' en el partido 1 - 1 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HustenRokets

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Chema Alcanzó rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Kiril Milanov, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de HustenRokets va acabar amb la pilota als peus de Martinus Manich que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HustenRokets va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Angel Trifonov, però el porter rival va fer una gran aturada.

Sabatinis

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a José Duque posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en José Duque va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 31 pels visitants. En José Duque va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bonawentura Karczmarski va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.