Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730761614

Amistoso (Int.) 730761614 Información oficial sobre el partido 730761614 en Hattrick

27.03.2024 18:40:00

Potatoham Spuds Alineación oficial del equipo 'Potatoham Spuds' en el partido 0 - 7 Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Potatoham Spuds Alineación oficial del equipo 'Potatoham Spuds' en el partido 0 - 6 Carrus F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrus F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potatoham Spuds

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Lucas Ruben Migliónico, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Carrus, però Ladislav Reitinger no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniele Vrencev de Potatoham amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Carrus F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Pastor que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Carrus.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): Michel Angulo va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Carrus gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Szabolcs Szusza va augmentar l'avantatge de Carrus a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): En Josep Vicenç Pallarès va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-4.
  • 180 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50, una falta xutada per Jesús Pastor va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Carrus. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Szabolcs Szusza va augmentar l'avantatge de Carrus a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jesús Pastor va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Michel Angulo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Flurin Eichel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Carrus quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mathieu Van Leemputten va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Josep Vicenç Pallarès, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Josep Vicenç Pallarès va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Josep Vicenç Pallarès es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ramón Carnicer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.