Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730761371

Amistoso (Int.) 730761371 Información oficial sobre el partido 730761371 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 5 - 1 FC Stelios Kazantzidis Alineación oficial del equipo 'FC Stelios Kazantzidis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 4 - 0 FC Stelios Kazantzidis Alineación oficial del equipo 'FC Stelios Kazantzidis' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSValencia

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fernando Otero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PSValencia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan PSValencia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ramón Ibáñez des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): PSValencia va obtenir un penal al minut 64, que va llançar a la perfecció Eugenio Bonatti. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del PSValencia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marco Carbajo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PSValencia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Carbajo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Eugenio Bonatti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PSValencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Paco Lanza va rebre molts aplaudiments. Al minut 27 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marco Carbajo per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Oko Duodo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sallai Hassin es va comportar com un juvenil al minut 52 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Jorge Neve una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Oko Duodo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Benjamin Davenel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Ibáñez de PSValencia es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Stelios Kazantzidis

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, Ayman Serry va pentinar un córner cap al segon pal que Paweł Giermek va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): 汤 (Tang) 士安 (Shian) de Kazantzidis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kazantzidis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 汤 (Tang) 士安 (Shian), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Akiva Helman estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marek Dydek, als 60 minuts, va fallar per ben poc.