Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730761315

Amistoso (Int., RC) 730761315 Información oficial sobre el partido 730761315 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

Arti e Cultura FC Alineación oficial del equipo 'Arti e Cultura FC' en el partido 0 - 5 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arti e Cultura FC Alineación oficial del equipo 'Arti e Cultura FC' en el partido 0 - 3 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arti e Cultura FC

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Michael Dick va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 32, però no s'esperava que en Reik Wanzenböck, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudio Biagi de 7Arti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

la Canaleja

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Silvan Kennel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33, una falta xutada per Manoël Le Duigou va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Canaleja. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Raúl López Ramos va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Canaleja va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Manoël Le Duigou va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Silvan Kennel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mauro Guedeja de Canaleja va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Javier Zuquilanda va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Canaleja quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manoël Le Duigou va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Apollon Aggeloudis al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.