Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730760994

Amistoso (Int., RC) 730760994 Información oficial sobre el partido 730760994 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 7 - 1 Gannovat FC Alineación oficial del equipo 'Gannovat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 4 - 0 Gannovat FC Alineación oficial del equipo 'Gannovat FC' en el partido
Tiene bastante suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

i giocatori di Titano

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va premiar giocatori amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Enn Haav va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Serafín Espinosa de giocatori aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Serafín Espinosa va incrementar l'avantatge de giocatori amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Duarte Nogueira es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de giocatori a 5 - 1. Duarte Nogueira va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el giocatori va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Clemente Butera, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 1.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Enn Haav va augmentar la diferència de giocatori a 7 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Serafín Espinosa va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Santiago Castro, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Castro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Walter Risitano va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Sasha Plets va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Duarte Nogueira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gannovat FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Francesco Giovagnoli va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lovor Leontić va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Cristiano Salvalai aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zdzisław Paulewicz de Gannovat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.