Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730760633

Amistoso (Int.) 730760633 Información oficial sobre el partido 730760633 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Los Tristones Alineación oficial del equipo 'Los Tristones' en el partido 5 - 0 Nekopové SK Alineación oficial del equipo 'Nekopové SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Tristones Alineación oficial del equipo 'Los Tristones' en el partido 7 - 0 Nekopové SK Alineación oficial del equipo 'Nekopové SK' en el partido
Tiene mala suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tristones

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Tristones s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Chiscu Martínez Herrero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Mischa van Doesburg va incrementar l'avantatge de Tristones amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tristones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jordi Gironès progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Jordi Gironès va pentinar un córner cap al segon pal que Manuele Bargiggia va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tristones va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Lerdo va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Fernando Lerdo gairebé va marcar per a Tristones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Václav Hes al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chiscu Martínez Herrero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jordi Gironès de Tristones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Nekopové SK

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nekopové va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Courtney Sealey, però el porter rival va fer una gran aturada.