Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730760324

Amistoso (Int., RC) 730760324 Información oficial sobre el partido 730760324 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

C.D.TENERIFE BARÇA Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE BARÇA' en el partido 7 - 3 Fc Wojna Alineación oficial del equipo 'Fc Wojna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.D.TENERIFE BARÇA Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE BARÇA' en el partido 8 - 0 Fc Wojna Alineación oficial del equipo 'Fc Wojna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.TENERIFE BARÇA

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Una falta al minut 2 va provocar un lliure directe. Aghali Taoussi el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): C.D.TENERIFE va augmentar la diferència quan Harold Theisen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, C.D.TENERIFE va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Leandro Coelho, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de C.D.TENERIFE van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Aghali Taoussi augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de C.D.TENERIFE a 5 - 0. Aghali Taoussi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Leandro Coelho va augmentar l'avantatge de C.D.TENERIFE a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Marcello Arlecchini de C.D.TENERIFE va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Leandro Coelho gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jim Gunnarsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Leandro Coelho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Jim Gunnarsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sascha Gimbal de C.D.TENERIFE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fc Wojna

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 77, el jugador visitant Baltasar Louro va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Wojna va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Baltasar Louro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 2.
  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Anders Lifén va significar el 6 - 3 al minut 85.