Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730759958

Amistoso (Int.) 730759958 Información oficial sobre el partido 730759958 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 4 - 4 WoPS Alineación oficial del equipo 'WoPS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 2 - 4 WoPS Alineación oficial del equipo 'WoPS' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,4 % 67,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Plicationix

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Lukas Staudenrausch de Plicationix, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Denis Frizzarin va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Plicationix empatava el partit, 2 a 2, al minut 41.
  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 del partit, el jugador Denis Frizzarin de Plicationix va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Iñaki Begiristain s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Daniel Codău del Plicationix ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

WoPS

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per WoPS va ser Velimatti Viitasaari, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sankan Atyo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): WoPS agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Filip Frantz amb mestria.
  • 136 Minuto 82 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Silvester Haban s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Sankan Atyo, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Enrique Fernández Cañete va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Leo Pocina que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Leo Pocina al minut 64 semblava entrar, però Enrique Fernández Cañete va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.