Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730759459

Amistoso (Int.) 730759459 Información oficial sobre el partido 730759459 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 4 - 0 badiu team Alineación oficial del equipo 'badiu team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 9 - 1 badiu team Alineación oficial del equipo 'badiu team' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eastbourne F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Eastbourne, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Tapani Palola per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Senín Baleira va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Philippe Biffiger va incrementar l'avantatge de Eastbourne amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Eastbourne va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Karl Laurenz Reha progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Filippo Grando, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Filippo Grando, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a badiu, però Ange Pasturel no va poder encertar el xut.

badiu team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Cosme Guinó, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristian Falcă no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de George Buterchi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mircea Hanganu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El badiu creava perill des de la dreta al minut 51, però en Cosme Guinó, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cristian Falcă desviant la pilota a servei de cantonada.