Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730759149

Amistoso (Int.) 730759149 Información oficial sobre el partido 730759149 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 1 - 4 Cocardi Team FC Alineación oficial del equipo 'Cocardi Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 0 - 2 Cocardi Team FC Alineación oficial del equipo 'Cocardi Team FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Castracaecilia

Goles Goles

  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 64 minuts de joc, Quantin Tilman, corrent com un esperitat, superà primer Marian Popescu per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Magí Forné va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 4 al minut 89.

Cocardi Team FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Marian Popescu va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Sergio Pouillaude va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Cocardi.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Felgoso, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Isaac Celayarán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Néstor Trangoni després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oiartzo Ligorri va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Franko Čizmin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oiartzo Ligorri va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mauro Saraiva va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.