Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730759081

Amistoso (Int., RC) 730759081 Información oficial sobre el partido 730759081 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 6 - 2 Wil United FC Alineación oficial del equipo 'Wil United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 5 - 0 Wil United FC Alineación oficial del equipo 'Wil United FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAITO

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): NAITO va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gonzalo Caseda, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manuel Téllez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NAITO a 2 - 0. Adrià Esmel va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Manuel Téllez va augmentar l'avantatge de NAITO a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pastor Cadahía es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NAITO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Samuel Aguirre va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Cagide va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Gonzalo Caseda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Célestin Laville va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrià Esmel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NAITO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Fuster, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Samuel Aguirre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Wil United FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, United va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Gustav Hausmann va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, United seguien lluitant fins al final. Al minut 44, fruit d'aquests esforços, Nicolas Wölfli va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): United van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rico Beuchel no va ser gens encertat.