Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730758901

Amistoso (Int.) 730758901 Información oficial sobre el partido 730758901 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido 0 - 0 Beders United Alineación oficial del equipo 'Beders United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido 0 - 1 Beders United Alineación oficial del equipo 'Beders United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riopar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Riopar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 胡 (Hu) 融晖 (Ronghui) va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Riopar va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mark Aslak va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Riopar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Norbert Hanssen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Riopar, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Mark Aslak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eduardo Villavicencio es va comportar com un juvenil al minut 80 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Beders United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Enrico Amprino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gonzalo Cabrera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Beders va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 67, quan Diego Vitete va quedar-se sol davant el porter Gonzalo Cabrera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Shaun Slavan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin Hernandez de Beders es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.