Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730758079

Amistoso (Int.) 730758079 Información oficial sobre el partido 730758079 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 5 - 0 FK Filozofi Alineación oficial del equipo 'FK Filozofi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 6 - 0 FK Filozofi Alineación oficial del equipo 'FK Filozofi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cala Millor FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Udaeta va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Sixto 'Jefe' Cegastia es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sixto 'Jefe' Cegastia es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): millor va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kwemba 'Diablo' Banze va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): Al 86 minuts, El millor va fer el 4-0. En Hristo 'Stoichkov' Sarafski va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87 en Siem de Kieviet va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hristo 'Stoichkov' Sarafski per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Renārs Bērziņš va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hristo 'Stoichkov' Sarafski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El millor ho intentava per la dreta per mitjà de Kwemba 'Diablo' Banze, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 33 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Siem de Kieviet va fallar un penal al minut 33.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Sixto 'Jefe' Cegastia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Hristo 'Stoichkov' Sarafski va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sixto 'Jefe' Cegastia de millor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FK Filozofi

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Filozofi van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Leon Ternovoi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Filozofi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iippo Hampori, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.