Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757379

Amistoso (Int., RC) 730757379 Información oficial sobre el partido 730757379 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Xiloca F.C. Alineación oficial del equipo 'Xiloca F.C.' en el partido 3 - 2 Vices FC Alineación oficial del equipo 'Vices FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Xiloca F.C. Alineación oficial del equipo 'Xiloca F.C.' en el partido 2 - 3 Vices FC Alineación oficial del equipo 'Vices FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,6 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xiloca F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Xiloca va ser Anne Gijsbers.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Xiloca contenien la respiració mentre en Abdelmouqit El-Alami s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Xiloca va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jorge Miura, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Xiloca, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Vladimir Stoyanov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jorge Miura de Xiloca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vices FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Raúl Moncada va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Alejandro Garbiso va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Mario Abrahamsohn va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ignacio Matas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.