Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757191

Amistoso (Int., RC) 730757191 Información oficial sobre el partido 730757191 en Hattrick

27.03.2024 09:15:00

Polesie Penguins Alineación oficial del equipo 'Polesie Penguins' en el partido 1 - 2 October Alineación oficial del equipo 'October' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 10
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 3
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 4
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
39 % Posesión 45' 61 %
38 % Posesión 90' 62 %
Normal Táctica Normal
Polesie Penguins Alineación oficial del equipo 'Polesie Penguins' en el partido 1 - 2 October Alineación oficial del equipo 'October' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Polesie Penguins Alineación oficial del equipo 'Polesie Penguins' en el partido 0 - 3 October Alineación oficial del equipo 'October' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polesie Penguins

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El Penguins no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Serdar Aldemir es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrea Cellemme estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mathies Bernau, als 76 minuts, va fallar per ben poc.

October

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a October prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 杨 (Yang) 若麟 (Ruolin).
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): 卢 (Lu) 福山 (Fushan) de October va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Krunoslav Matacin va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 15, però no s'esperava que en Leon Gola, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el October va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 孔 (Kong) 京亿 (Jingyi) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): 胡 (Hu) 海楠 (Hainan) de October va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 潘 (Pan) 春富 (Chunfu). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): October quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 孟 (Meng) 京楠 (Jingnan) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Krunoslav Matacin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 卢 (Lu) 福山 (Fushan) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): 孔 (Kong) 京亿 (Jingyi), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. October va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Csongor Ladinszki de October amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.