Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757022

Amistoso (Int.) 730757022 Información oficial sobre el partido 730757022 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

kyll0 Team Alineación oficial del equipo 'kyll0 Team' en el partido 2 - 2 les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kyll0 Team Alineación oficial del equipo 'kyll0 Team' en el partido 1 - 0 les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kyll0 Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Eduard Safin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al kyll0, un peu providencial d'en Ali İsmail Mihri va situar el 1-1 al panell digital.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del kyll0 amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Eduard Safin en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mika Kaukomaa va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Noel Botana, però l'estirada del porter va evitar el gol.

les solognots

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Jean-Dominique Miranda va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de solognots i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de solognots eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Édwin Fourès va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de solognots va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Dominique Miranda va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de solognots, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Arnold Eugène va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.