Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756922

Amistoso (Int., RC) 730756922 Información oficial sobre el partido 730756922 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

santa marta c.f Alineación oficial del equipo 'santa marta c.f' en el partido 5 - 0 Drogheda City Alineación oficial del equipo 'Drogheda City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
santa marta c.f Alineación oficial del equipo 'santa marta c.f' en el partido 8 - 0 Drogheda City Alineación oficial del equipo 'Drogheda City' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa marta c.f

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): santa s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Šime Morić per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de santa van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mickaël Sainte-Luce augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): santa va augmentar la diferència quan Andreas Siraev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de santa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andreas Siraev va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del santa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Perico Quesada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip santa Dean Keijer quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Camillo Fais l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Šime Morić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Alberto Vicuña Mackena al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mickaël Sainte-Luce va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Camillo Fais va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 58 (Ocasión de penalti): En Mickaël Sainte-Luce va llançar un penal al minut 58. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Camillo Fais una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Juan Antonucci va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Drogheda City

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Jimeno Bulnes de DRC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jimeno Bulnes se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.