Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756697

Amistoso (Int., RC) 730756697 Información oficial sobre el partido 730756697 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido 9 - 0 Pyin Oo Lwin Racing Club Alineación oficial del equipo 'Pyin Oo Lwin Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido 9 - 0 Pyin Oo Lwin Racing Club Alineación oficial del equipo 'Pyin Oo Lwin Racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 9.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wills F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergey Zabolotnyi de Wills aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Wills va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergey Zabolotnyi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Gualtiero Coticelli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Alexandre Rahier va augmentar la diferència de Wills a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Wills va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sergey Zabolotnyi va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Wills va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Liubartas Gaikštis des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Sergey Zabolotnyi va incrementar l'avantatge de Wills amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alexandre Rahier va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 8 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Wills va aconseguir el 9 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ferruccio Fasciolo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexandre Rahier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Pyin Oo Lwin Racing Club

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerold Gualeni de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zaw Maung de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40 del partit, Gerold Gualeni de l'equip Racing, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Zaw Maung va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.