Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756437

Amistoso (Int., RC) 730756437 Información oficial sobre el partido 730756437 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Ribagorda Alineación oficial del equipo 'Ribagorda' en el partido 3 - 2 AndriusTeamI Alineación oficial del equipo 'AndriusTeamI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ribagorda Alineación oficial del equipo 'Ribagorda' en el partido 2 - 0 AndriusTeamI Alineación oficial del equipo 'AndriusTeamI' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ribagorda

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 del partit, el jugador Alfred Barrenechea de Ribagorda va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Xavier Hayden va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Ribagorda prenia la batuta de l'encontre al minut 84, quan en Xavier Hayden va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Patryk Długaj va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Falko Deibl va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 75, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kantrimas Žibėnas es va comportar com un juvenil al minut 82 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Santi Rubio Marín de Ribagorda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AndriusTeamI

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Elvyras Jonelaitis quedar desmarcat i marcar per a AndriusTeamI al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Elvyras Jonelaitis de AndriusTeamI va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Eckehardt Brillinger va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El AndriusTeamI va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Rishabh Puri va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kantrimas Žibėnas de AndriusTeamI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.