Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756327

Amistoso (Int., RC) 730756327 Información oficial sobre el partido 730756327 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido 1 - 0 Can't stop FC Alineación oficial del equipo 'Can't stop FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido 2 - 0 Can't stop FC Alineación oficial del equipo 'Can't stop FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Altman's Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Altmans s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Július Otomán per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Epifanio Menéndez gairebé va marcar per a Altmans des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Altmans la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sencer Algüzar al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iñaki Jate va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Július Otomán de Altmans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Ysasi de Altmans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Can't stop FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stephan Wullschleger, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Kurt Peter Braunmüller va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Léonard Blindeman de Cant va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daley Mallee de Cant amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stephan Wullschleger de Cant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.