Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756315

Amistoso (Int., RC) 730756315 Información oficial sobre el partido 730756315 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

C.d.F. Canet d'en Berenguer Alineación oficial del equipo 'C.d.F. Canet d'en Berenguer' en el partido 3 - 0 Meteor Kazanlak Alineación oficial del equipo 'Meteor Kazanlak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.d.F. Canet d'en Berenguer Alineación oficial del equipo 'C.d.F. Canet d'en Berenguer' en el partido 4 - 0 Meteor Kazanlak Alineación oficial del equipo 'Meteor Kazanlak' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.d.F. Canet d'en Berenguer

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Javier Mercader va donar a Berenguer un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Artze Garategi va incrementar l'avantatge de Berenguer amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jordi Fàbregues la va rematar Mario Trojahn amb una magnífica volea que va fer pujar per a Berenguer el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Berenguer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mario Trojahn va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivan Panchev.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Baraja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Fernando Fort Aroca del Berenguer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Javier Mercader va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 24, i va passar la pilota a Ramon Aubalat, però aquest no va encertar a marcar.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Rafael Baraja gairebé va marcar per a Berenguer des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Javier Mercader de Berenguer gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Artze Garategi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Trojahn de Berenguer es va guanyar la targeta groga merescudament.

Meteor Kazanlak

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kazanlak van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Piotr Berkowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Kazanlak van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Ratano bin Mohammad va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noralf Liland de Kazanlak es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.