Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730755823

Amistoso (Int., RC) 730755823 Información oficial sobre el partido 730755823 en Hattrick

27.03.2024 13:00:00

SC Hade Alineación oficial del equipo 'SC Hade' en el partido 4 - 6 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
SC Hade Alineación oficial del equipo 'SC Hade' en el partido 4 - 7 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
Tiene un resultado normal 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Hade

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Hade, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Victor Adriaensens per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Collin Grosjean estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Matheo Lozere va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 14.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jonah Tollet, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Leonel Barbeitos de Hade va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Victor Adriaensens va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hade.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Hade va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Umberto Valeriani va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Umberto Valeriani de Hade va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Castellote seguien lluitant fins al final. Al minut 32, fruit d'aquests esforços, Yasruddin Moon va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Castellote va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Yasruddin Moon, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 44 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en David Corroza de Castellote marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Castellote va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 44. Antonio Rebolledo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Castellote per augmentar la diferència al marcador a 3 - 5 al minut 63. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alfonso Porcel. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Júlio Matias de Castellote va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Rebolledo de Castellote la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.