Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754996

Amistoso (Int.) 730754996 Información oficial sobre el partido 730754996 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Yugo F.C. Alineación oficial del equipo 'Yugo F.C.' en el partido 0 - 5 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yugo F.C. Alineación oficial del equipo 'Yugo F.C.' en el partido 0 - 1 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yugo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yugo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leon Łowicki va sortir per sobre el travesser.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cándido Arriba que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Leckwith.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Jesús Clauses va augmentar l'avantatge de Leckwith a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de Paulino Éstoa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 en Cándido Arriba va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jesús Clauses podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paulino Éstoa de Leckwith l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 33 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Andrzej Machciński va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cándido Arriba va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jesús Clauses va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Sandoa Belmar de Leckwith va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.