Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754761

Amistoso (Int., RC) 730754761 Información oficial sobre el partido 730754761 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 2 - 1 SL88 Alineación oficial del equipo 'SL88' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 3 - 0 SL88 Alineación oficial del equipo 'SL88' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soto`s Athletic Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Santi Medina, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Uztaritz Iturrao, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Athletic es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Elizondo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 3, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Athletic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Elizondo en un 1 contra 1 amb el porter Sancho Isaías, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Uztaritz Iturrao una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Sancho Isaías va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guillermo Danus per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sancho Isaías va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Santi Medina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Óscar Elizondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sancho Isaías va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sancho Isaías al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Santi Medina va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Arizmendi de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Marra de Athletic es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

SL88

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de SL va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Guilherme Correia, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Evaristo Tico va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Júlio Barros va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 290 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Jerzy Kolanowski va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.