Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754545

Amistoso (Int.) 730754545 Información oficial sobre el partido 730754545 en Hattrick

27.03.2024 18:50:00

FC John Deere Alineación oficial del equipo 'FC John Deere' en el partido 4 - 0 VG metropola Alineación oficial del equipo 'VG metropola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC John Deere Alineación oficial del equipo 'FC John Deere' en el partido 5 - 0 VG metropola Alineación oficial del equipo 'VG metropola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC John Deere

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Deere contenien la respiració mentre en Vasiliy Sadofyev s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Jan von Arx va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Deere va augmentar la diferència quan Lukas Prößl no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deere va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vasiliy Sadofyev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Arienti per poc que no incrementa el marcador al minut 16. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Duje Udovčić va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després John Satchwell de Deere va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Vasiliy Sadofyev gairebé va marcar per a Deere des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Fausto Balzarotti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tadeusz Wojtasiak va rebre molts aplaudiments. Al minut 86 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

VG metropola

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Turopoljci, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Eduardo Deputado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Berislav Vojnović va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ihor Levchenko no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Deputado de Turopoljci la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.