Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754186

Amistoso (Int., RC) 730754186 Información oficial sobre el partido 730754186 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

SpVgg. Rödersheim Alineación oficial del equipo 'SpVgg. Rödersheim' en el partido 1 - 3 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SpVgg. Rödersheim Alineación oficial del equipo 'SpVgg. Rödersheim' en el partido 3 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpVgg. Rödersheim

Goles Goles

  • 100 Minuto 84 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Cristóvão Gadelha va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Yuriy Lunevskiy del Rödersheim ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Serse Tester va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): Cristóvão Gadelha va xutar una falta al minut 88 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jules Ramsingh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Recios de Gonzus

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Recios prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alfonso Villa.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Manuel Jovellar sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jaco van Voorthuizen que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jaco van Voorthuizen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaco van Voorthuizen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jaco van Voorthuizen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jaco van Voorthuizen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.