Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754174

Amistoso (Int., RC) 730754174 Información oficial sobre el partido 730754174 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 2 - 4 TTS Alt-Wittenau Alineación oficial del equipo 'TTS Alt-Wittenau' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Normal
Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 2 - 4 TTS Alt-Wittenau Alineación oficial del equipo 'TTS Alt-Wittenau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 1 - 0 TTS Alt-Wittenau Alineación oficial del equipo 'TTS Alt-Wittenau' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deskiziadores

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Óscar Monferrato de Dskiziados va aconseguir igualar el partit al minut 61, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Engelbert Mikschnik es va comportar com un juvenil al minut 34 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Antonio Lavandeira quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel Garcia Linhares s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Óscar Monferrato de Dskiziados va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Doru Drăgulănescu de Dskiziados va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Dskiziados, Ivano Chirivì, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Antonio Lavandeira va xutar fora per a Dskiziados, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!

TTS Alt-Wittenau

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bert Wahry que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Alt-Wittenau Wolframm Fitzner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Anthony Mosa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Laurentz Thiessen de Alt-Wittenau anava molt fort i col·locat però Anthony Mosa no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Knud Rodenstein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Otto Christian Endstrasser va clavar el 2 - 4 per a Alt-Wittenau amb una precisió mil·limètrica.