Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730753388

Amistoso (Int., RC) 730753388 Información oficial sobre el partido 730753388 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

Fc Arteca Alineación oficial del equipo 'Fc Arteca' en el partido 1 - 2 Unicorn_squad Alineación oficial del equipo 'Unicorn_squad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Arteca Alineación oficial del equipo 'Fc Arteca' en el partido 0 - 1 Unicorn_squad Alineación oficial del equipo 'Unicorn_squad' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Arteca

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Arteca va gaudir d'un penal a favor al minut 38, però el jugador Mihai Mărunţelu va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Arnaldur Halldórsson.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Arteca van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 55 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mihai Mărunţelu no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Evair de Nunes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ionuţ Craiu va deixar a Massimo Lis assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ionuţ Craiu xutant per a Arteca va fer anar la pilota just on la volia, però Arnaldur Halldórsson, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Oscar Kost anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Arteca.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sascha Rotberg de Arteca va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Arteca Rüştü Büyüka, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Arnaldur Halldórsson. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Luis Jiménez va xutar fora per a Arteca, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!

Unicorn_squad

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Friðrik Arnbergsson de Unicorn_squad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Massimo Lis, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lucjan Goc va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Unicorn_squad i 0 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Unicorn_squad, Raimund Grebien, col·locà la pilota just a les mans d'en Lucjan Goc. El marcador: 1 - 0.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Daði Henrýsson va clavar el 1 - 1 per a Unicorn_squad amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Unicorn_squad, Jónmundur Geirþjófsson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.