Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730752364

Amistoso (Int., RC) 730752364 Información oficial sobre el partido 730752364 en Hattrick

27.03.2024 09:45:00

Kloffoló SE Alineación oficial del equipo 'Kloffoló SE' en el partido 1 - 2 Esquinzo Playa CF Alineación oficial del equipo 'Esquinzo Playa CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kloffoló SE Alineación oficial del equipo 'Kloffoló SE' en el partido 0 - 1 Esquinzo Playa CF Alineación oficial del equipo 'Esquinzo Playa CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kloffoló SE

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kloffoló eren letals, i Timur Takács va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En András Fórizs va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Róbert Hollósi de Kloffoló es va guanyar la targeta groga merescudament.

Esquinzo Playa CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valerian Stefanovych, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ticián Stefanović quedar desmarcat i marcar per a Esquinzo al minut 77. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jan German va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Victor Valverde, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.