Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730752140

Amistoso 730752140 Información oficial sobre el partido 730752140 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Los Sancochos Alineación oficial del equipo 'Los Sancochos' en el partido 5 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Sancochos Alineación oficial del equipo 'Los Sancochos' en el partido 3 - 2 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
Tiene suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,2 % 23,2 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sancochos

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el Sancochos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan José Jiménez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Henri Lumme de Sancochos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Henri Lumme va augmentar l'avantatge de Sancochos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Burri Dati va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 4 - 1.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Juan José Jiménez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sancochos, al minut 90. El marcador va canviar a 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Burri Dati de Sancochos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.D Bosco de Arevalo

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Abdon Martí va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Csongor Mogyorósi quasi redueix la diferència al marcador al minut 24, però una gran estirada d'en Jorge Guecho va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Arevalo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Abdelbar Zougari es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Nasir Muhsin al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Arevalo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nasir Muhsin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Csongor Mogyorósi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jorge Guecho va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Pablo Gaizaráin s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Arevalo van seguir progressant per la banda dreta. Abdon Martí va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.