Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730752106

Amistoso (Int., RC) 730752106 Información oficial sobre el partido 730752106 en Hattrick

28.03.2024 02:00:00

trokeros FC Alineación oficial del equipo 'trokeros FC' en el partido 1 - 0 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 0 Evento 142Goles de contra por la izquierda/Evento 242Ocasiones de contra por la izquierda 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
80 % Posesión 45' 20 %
80 % Posesión 90' 20 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 2
trokeros FC Alineación oficial del equipo 'trokeros FC' en el partido 1 - 0 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trokeros FC Alineación oficial del equipo 'trokeros FC' en el partido 1 - 0 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trokeros FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Keyhan Agha Barati.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Felguérez de trokerosFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de trokerosFC Foster Cosenza va intentar enganyar Frederik Aslak amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Gaël Legret de trokerosFC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de trokerosFC, Fabrice Hognon, col·locà la pilota just a les mans d'en Frederik Aslak. El marcador: 0 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Timo Rochau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de trokerosFC Wladimir Biegstraaten, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Frederik Aslak. El marcador continuava 1 - 0.

Juan Andres CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Andres van sortir al contraatac al minut 12, però Krelis van den Assem va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 103 (Tarjeta roja directa): Al minut 103 en Olli Räty va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nacho Neira va xutar fora per a Andres, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ebenezer Almunia de Andres va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Andres Juan Fernández Perdones, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alejandro Encina. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eduard Maican va xutar fora per a Andres, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Josep Maria Verderas xutant per a Andres va fer anar la pilota just on la volia, però Alejandro Encina, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.