Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751554

Amistoso (Int.) 730751554 Información oficial sobre el partido 730751554 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 2 - 2 FC Pferdinho 04 Alineación oficial del equipo 'FC Pferdinho 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 4 - 1 FC Pferdinho 04 Alineación oficial del equipo 'FC Pferdinho 04' en el partido
Tiene mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Campio

Goles Goles

  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): Després de 59 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Campio, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven German Ischenko de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): Al 79 minuts, El Campio va fer el 2-1. En Svatopluk Rucký va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Matthias Hüttenberge va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Campio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de German Ischenko va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Otto Møller Hansen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Svatopluk Rucký va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Santiago Quesada Vera per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Otto Møller Hansen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Guillermo Ibarria del Campio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Delfí Sellarés de Campio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Quesada Vera de Campio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Pferdinho 04

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Pedro Titos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): L'entrenador de Pferdinho es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Teodor Lipavský era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Pedro Titos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Julián Picaza, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Pedro Titos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Harald Loher va fer una jugada per la banda esquerra, però Julián Picaza va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harald Loher de Pferdinho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Ori Gold de Pferdinho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.