Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751175

Amistoso (Int., RC) 730751175 Información oficial sobre el partido 730751175 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 0 - 7 RACO-CARA Alineación oficial del equipo 'RACO-CARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 0 - 4 RACO-CARA Alineación oficial del equipo 'RACO-CARA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frontón de Fadón F.C.

RACO-CARA

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RACO-CARA va ser finalitzada des de l'esquerra per Bernardo Noghero al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Horst Viktor Liebknecht va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del RACO-CARA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bernardo Noghero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a RACO-CARA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Heinrich 'Litti' Glindemann es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Hilmar Sæther va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 5 per a RACO-CARA.
  • 139 Minuto 68 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de RACO-CARA Bernardo Noghero va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ryan King va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 6 al marcador.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mariusz Zagrajek va augmentar l'avantatge de RACO-CARA a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Mariusz Zagrajek va poder marcar per a RACO-CARA en un servei de cantonada picat per en Anton Ehrmann quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Bernardo Noghero va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bernardo Noghero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hilmar Sæther. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.