Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751170

Amistoso (Int., RC) 730751170 Información oficial sobre el partido 730751170 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

El Vengador Tóxico Alineación oficial del equipo 'El Vengador Tóxico' en el partido 0 - 4 XIV Legione Alineación oficial del equipo 'XIV Legione' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Vengador Tóxico Alineación oficial del equipo 'El Vengador Tóxico' en el partido 1 - 1 XIV Legione Alineación oficial del equipo 'XIV Legione' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Vengador Tóxico

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan Alejandro Abelló des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Vengador va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Stefano Ramondino va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

XIV Legione

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tihomir Janković va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Thomas Tyne no va poder aturar 张 (Zhang) 静雄 (Jingxiong) de Legione, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 33 el 0 - 2.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nguyễn Duy Đức va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): 张 (Zhang) 静雄 (Jingxiong) de Legione va fer un bon esprint per escapar-se de Thomas Tyne i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 4. Tot un espectacle!